Lördag kväll

Ja i dag sluta man 16:00 det var gott det e så trött nu förtiden,..

ja jag känner mig konstig gör jag å vet inte vad orkar med mm käns som att jag bara vill försvinna ibland jag orkar inget vill inget , typ bara vara hemma å umgås med min man å mina djur åå ja det e ju inte alltid det går tyver som i fdag känner mig så jävla nereå typ bara vill försvinna någonstans långt bort , men ja jag försöker att vara den där glada christian  som alltid e på topp mm men ja under utan mår jag faktiskt inte så bra, jag mår väldigt dåligt i bland men visar det inte för då e man ju bara konstig mm ...

vet inte riktigt vad eller hur jag ska göra , jag älskar min familj å trivs med dom å bara dom , men ja ibland så blir man bara ensam när man känner att man inte vill vara ensam å inte orkar att vara ensam men men det e la så livet e då å då..

jaja nog för i dag e faktiskt inte på topp för att skriva hörs kanske i morgon jobbart 18-23 hatar det verkligen ....


kyss

TJOOHOOOO

eh....Ja nu var det ett tag sen jag skrev ;) ja jag har jobbat ganska mycke nu å ja jag har 10 underbara dagar på rad här nu ;);)
ja vad har haänt ,
jo jenz mormor dog i förgår av sjukdom å ja han e lite nere just nu å det förstår man ju verkligen , så tur till östersund bär det av den 26/3 .....

nova har nu börjat löpa å i veckan ska vi kanske para henne med en antagligen stilig kar hehehe...

en från svenska mcdonalds har varit på jobbet i dag å kollat hur vi jobbar å hur vi kan förbättra vårat arbete å det var mycket intressand att höra vad hon sa å vad hon har för synpunkter mm å att man faktiskt har rätt i vssa saker som man sakt mm å det var skönt att berätta lite vad ja tyckte var fel mm å det fick man bra respons på å det var gott .....

ja nu ska jag strax ut med hundarna ja sen se lite på tv, sen e det sova sova å till jobb man ska 12-16 hehe underbar tid det ;);) kram på er mina smp grisar heh

21/2 har varit snöstorm å är än ;) kl 22:08


God morgon hehe

Ja då har man jobbat natt var hemma kl 6 i dag på morgonen ;;);) har typ bara fått sova tre timmar mm underbart hehe,
Det var ganska lungt i natt faktiskt inte alls så mycket att göra å ja tack å lov för det när vi bara var 3 st som jobba ...

i dag har det bara varit soffan då det e snöstorm å man inte vill göra något, tvättar lite gör jag nu å ska strax gå ner å ta in det i tork rummet ;)

sen ska jag faktiskt gå å sova till kl åtta ska bara ut med hundarna först.....
Jenz e ju inte hemma han e på fack möte han,
men i morgon så blir det han som får ta hand om djuren å hemmet å jag ska bara sova sova sova mmmm gott....


kramizz på er ;)

Snö snö

Hej

ja i dag klev man ju upp vid 10 tiden å fan vad trött man var , har jobbat stängning två dagar nu å ja det har faktiskt varit helt okej å allt har gått skitbra verkligen.

i dag se e planerna att städa,kolla tvätt tid så man kan tvätta jobb läderna;) å ja bara vara, jenz han e i Borås å jobbar i dag hehe å ja han Älskar ju å köra där hehehehe.

I morgon så jobbar jag 20-05 hmmm ja natt natt hmm det e så tråkigt men men ;)
Fick veta i går att jag får reda på om jag får det jobb jag sökt inom 2 veckorså ja vi får se vad som händer ;);)

kram på er skriver mer senare låvar ;)

Trött

Fan vad trött man e , jobba i går å ja det var faktiskt ganska lungt var it´nte så mycke å göra.
Ja å otto vi e ju så duktikga så vi vet ju vad vi gör så när kl var halv åtta så städa vi golven mm,
så sen vid 22 var det bara matsalen kvar mm underbart ;M);)
så vi får la se om det går lika bra i dag .

I morgon e jag ledig underbart det e ;) så då kommer jag att skriva lite mera ;)

kram kram

Tja läget alla guppisar...

Hej ja det har inte hänt så mycket faktiskt sedan ja skrev sist har varit ledig från jobbet å har kanske inte mått så bra men ja man lever å har familj å jobb så hmm ja man får la tänka bort lite då å då på det som dyker upp i huvet ibland...

ja jag har nog mer känslor i mig om jobbet än häromdagen det e nog dax nu att börja leta nytt på alvar faktiskt,
nä gubbar å tanter nu ska jag fixa lite här hemma med mera å ja kanske kanske skriver jag mer senare ,

HÅNGEL PÅ ER....

17:18

Äntligen hem, fy asså börjar verkligen undra vart det e man har hamnat faktiskt,Det finns ingen ordning å alla arbetsledare har olika regler ibland skäns det som att dom får olika utbildningar å hmm så e det ju inte alla ska ju ha samma men ändå e det inget som stämmer tror jag blir galen faktiskt , i går var det rena helvetet på jobbet.

Ingen viste vad dom skulle göra alla var överallt då vi inte hade någon skiftledare då hon åkt hem för att hon glömde en pärm som e jobbets å som en annan skulle ha så hon var typ borta i 3-4 timmma från jobbets. så dom var för lite folk i köket å vi var mycket mycket fler i kassan så man ville bara gå.

Å i dag var det bara tråkigt faktiskt jag känner att jag kan det här i i bland e det som att man blir lite nedtrykt som om man alldrig hade jobbat å typ e 15 år men hmm ja jag e 29 år å har jobbat inom Restaurang/cafe i fan 12 år så hmm ja om jag nu kan något efter alla dessa år vem vet något borde jag ju veta tycker jag...
Men jag har faktiskt sökt lite nya jobb så får la hoppas på dom ,,,.

Ja i morgon e man ledig helt jävla underbart hehe ska mysa å ha det trevligt med min man å mina djur vi ska nog gå på lång tur tror jag ;);) hmm en go å underbar vän på jobbet åker till thailand i morgon kl 11 snyft vill med dit;);)

jaja gott folk hoppas att ni har haft en fin dag ;);)

kram kram

Nova å Hugo och lilla linda


Hej

Ja i dag har jag varit på tur till majorna jag å träffat linda å hugo novas lilla kille hehehe ,
Det var mycket trevligt å kul faktiskt det var ett tag sedan vi träffades å det e alltid lika trevligt å träffa linda å tjata lite skit mm..

Nu har jag lagat en kyckling gryta mm vad gott det blev verkligen ...
vet inte riktigt om jag ska gå å vila en timma eller om jag ska titta runt lite på datan eller inte Blink

I morgon blir det jobb mellan 8-14 underbar tid tycker jag hehe.

kram kram

Tja

Nu var denna arbets dag över mm gott gott för i morgon då e man ledig haha fan vad gott;);) då ska jag åka på tur med hundarna jag.

det har varit många på jobbet i dag faktiskt å alla sluta kl 16 ;) vi var typ 2 st för många tyckte jag ,
sitter här nu å dricker lite kaffe å har nyss pratat med jenz han ska köpa med sig pizza hem mm underbart gott med köttfärsås på å extra ost haha fan vad det e gott ;)..

På torsdag då jobbar man 8-14 det e en underbar tid verkligen ;;);)
har nog lite bilder å mer att skriva i morgon ;) men nu har jag iallafall kladdat lite här i dag med;)
hoppas allt e bra med er som läser här ;) å skriv gärna lite då å då e kul att läsa kanske kommer det med en dag ;);)

kram kram

God morgon gott folk;)

Tja ja en ny dag en ny utmaning hehe , börjar jobba kl 12-19 i dag ett ganska gott pass faktiskt hehe.

så i dag blir det inte så mycket annat att finna på faktiskt , å hahaha ja jenz han ska köra i borås i dag å ja det tycker ju han inte e så kul för han hatar det ;) ja för er som inte vet så kör min man bud inom DHL å borås e det värsta han vet att köra bud i ,)

ja här kommer två bilder jag hittat på på några vänner ;) en som jobbar som dj på gretas å en underbar arbetskamrat å hennes tjej.

Gretas Festa


Gretas jobba jobba ;=)


Go midda

Hej ja  jag har faktiskt sovit underbart verkligen Blink gott gott
 
Ja i dag blir det en lång tur med hundarna faktiskt å sen så blir det en stilla kväll å lite prat i telefonen då det e jobb som härjar i morgon Blink;)..

Hmm tror att min hund nova ska börja löpa nu jag å då e det dax att finna en prins till henne Blink;) så kul verkligen ....

jaja gott folk vi hörs kanske fler gånger i dag Blink

MELODIFESTIVALEN

MELODIFESTIVALEN hmm vad e det som har hänt? vi har Alcazar, Nina, Shirley, som var skit bra å som skulle kunna få Sverige vidare  men vad hände?? har vi slutat rösta på dom vi tycker e bra å börjat med dom vi tycker e sådär å som vi tycker lite synd om eller vad ?
ja jag fattar inte , vad var låten snälla snälla för något?? skulle den gått vidare ?? tror inte vi skulle tycka det var något bra eller??
Tack å lov så kom ju Alcazar vidare till globen , skit bra låt verkligen ...

Nä det här va fan inte klokt ett bra band som kom vidare å juryn va fan e det för något da dom kan ju bara inte mena att det skulle vara en så stark låt , dom måste ju ha missat ninas låt som jag tycker va i mycket bättre klass verkligen,.
Förlåt mig men snälla amilia du var jätte bra förr men den här låten var inget för dig faktiskt sorry....

jaja nu ska jag snart till mitt jobb jag dom ändra min tid till 01-05 mm kul hehe ...

tror ni e fler som tycker som mig ..........Man ska la rösta på något som man tror kan få Sverige å vinna å inte tvärt om ......

Mycket besviken....

Go kväll

Ja då var man hemma efter en dag på jobbet underbart hehe skulle slutat kl 21 men fick gå kvart över 7 å det var faktiskt skönt;).

ja camilla hoppas att natten blir lungn på jobbet å att allt går som det ska hahahaha som det typ aldrig gör *ler*
Ja nu har vi ätit tacos fy fan vad gott det var;)

nu ligger jenz å hundarna å ser på tv i sovrummet å jag ska strax dit jag med ;)
Hmm har funderat på om jag ska väcka bengan nu våran ödla han har typ sovit nu i en månad å ja det börjar bli lite tråkigt nu när han inte e framma han brukar ju vara det , men hmm ja dom ska ju typ sova 2-3 månader så kanske ska låta han sova en månad till..

I morgon jobbar jag natt 19-06 fan inte kul e så trött på det nu  e tp ledig en helg på två månade å det e ju jätte kul verkligen ;)..

jaja i morgon blir det en lång promenad med hundarna å sen kaffe å sova så man orkar med natten å allt underbart folk hehe ..

kyss kyss på er.....

Fan

Mmm verkligen fan jag tror att jag börjar bli sjuk , mina mandlar börjar krongla å nu blir det fan för sista gången, läkaren sa det sist att vi kommer att ta bort dom ;);)

ja ha i dag så ska jag städa lite vila lite för det tycktem dom på hemköp att jag behövde för att jag så typ ut som ett ras hehehe,..

Hundarna sover å bengan han har sovit i två veckor nu tror ja  han ska sova i två till , fan vad det skulle vara gott om man kunde göra så , å bara nä nu ska jag såva ses om 14 dagar hehe.....

så ja i dag kommer det inte att hända så mycke tror ja mer än städ å ut med hundarna ;)

TJOHO TJOHO PÅ ER ;)

God morgon

Tja nu e det en ny dag å nya utmaningar hehe gick upp kl 06:00 i dag (mitt dumma nöt) i tron om att ja det e ju den 4 jag ska vara hos min sjukgymnast i dag kl 8 haha haha mm visst kommer dit å tar en lapp , kommer till kassan  hej ja jag har en tid i dag kl 8 hmm ok vänta lite sa han  ,) hmm ja du det e  onsdagen den 4 mars du har tid HAHAHAHAHAHAHAHA FYF.N vad jobbigt det blev. Jaja så jag åkte hem gick å handla å nu äter jag frukost mm gott.

Sen i dag kl 10  så sja jag till ams jag å ha möte mm mycket intressant eller inte, sen så åker jag hem å tar det lite lung ska ring louise å äta lite lunch mm ,sen e det jobbet kl 16:45 till 23 mm mycket kul verkligen Blink
En Arbetsledare sa upp sig i går hon var så trött på allt gnäll å att man typ aldrig gjorde något bra mm enligt henne, å fler vill/ska sluta hmm så ja ska man eller ska man inte vara kvar ja det e frågan det ,) nä nu så jag jag titta runt lite äta klart mm .

kyss kyss på er.......

tjoohoo

Hej 

ja i dag har det varit en ganska lungn dag faktiskt varit ute en promenad med hundarna sen har jag tvättat mm mycket kul hehe å lagat lite mat då jenz kommer hem på lunch Blink

Ska till jobbet kl 17 till 23 fan tycker inte det e kul jobbar mer än gärna fast på dagen hatar kvällar å nätter verkligen .

så nu ska jag titta runt lite här tänkte jag å min andra bloggBlinkBlink

Hmmm skulle skriva en titel på Grekiska men hmm ja det gick tyver inte ;( *snyft*)

Måndag

Hej ja då e det måndag å man e ledig mm underbart.
i går var jag så trött så jag låg i sängen nästan hela dagen  kom ju hem vid 07:00 på morgonen från ett helvetes natt på jobbet, det var den värsta nätten jag varit med om...
så i går var det film å bara va å det var så underbart,).

å ja i dag så ska jag städa lite tänkte jag å ta en promenad med hundarna nu när solen lyser. sedan i kväll blir det nog bara tv tror jag  får la se vad som händer, .
Jag börjar ju inte jobba fören kl 17 i morgon å det e gott det jobbar sent i 3 dagar nu .....

kram på er så hörs vi Blink;) ha en underbar sol dag Blink

Hemma

Fy fan vilken natt det varit på jobbet fy det e det värsta ja varit med om kan ja låva...

nu ska ja sova vi hörs senare ;)

RSS 2.0